Triplauksen lapulle muutakin kuin futista

Viime perjantain triplaus jäi ikävästi kiinni Dinamo Minskin underista, kun Neman Grodno hoiteli oman osuutensa. Tällä viikolla hyökätään jälleen Valko-Venäjän sarjojen kimppuun, sekä lapulla on myös poikkeuksellisesti e-urheilua.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Rukh Brest 2 – FK Gorodeja 2

Jo kello 14:00 potkaistaan käyntiin tämä Valko-Venäjän Valioliigan reservijoukkueiden ottelu. Rukh Brestin kakkosporukka kuuluu sarjan parhaimpiin joukkueisiin, kun taas Gorodejan nippu on häntäpäätä. Tämä lienee täysin selvää kertoimia katsellessa. Gorodeja on sarjan viimeisenä oleva joukkue vain yhdellä pisteellään. Tähän kotivoittoa iskemällä varmistetaan kolmen kertoimen täyttyminen.

Smolevichi – Energetik-BGU

Päivän ainoa pääsarjakohtaaminen Valko-Venäjällä pelataan Smolevichin ja Energetik-BGU:n välillä. Ottelusta on tiedossa tasainen vääntö, vaikka vieraille on hiuksenhieno ennakkosuosikin viitta kertoimissa.

Vieraat eivät kuitenkaan ole viime aikoina vakuuttaneet. Vaikka kausi alkoi upeasti kolmen ottelun voittoputkella, on sitä seurannut kolme perättäistä tappiota. Tänään on sauma korjata kurssia, sillä Smolevichin tilanne on vieläkin heikompi. Kuuteen otteluun Smolevichi on saanut kolme pistettä ja avausvoitto puuttuu edelleen.

Peli-ideaa ei kuitenkaan lähdetä hakemaan ottelun pistejaosta, vaan maalimäärästä. Molempien joukkueiden otteet ovat poikineet hyvin vähämaalisia otteluita. Smolevichin otteluista viisi kuudesta ovat menneet alle 2.5 maalin rajan, kun taas Energetikin vastaava luku on neljä kuudesta. Tämän lisäksi näiden joukkueiden keskinäinen historia on hyvin vähämaalinen. Näin ollen underia lapulle!

Lapulle iskettiin myös e-urheilua, kun futistarjontaa ei järin kattavasti ole tälle päivää saatavilla. Mikäli huomenna jatketaan, palataan jälleen täysiverisesti jalkapallon pariin.

TRIPLAAMAAN!

Video: Valko-Venäjän Cupissa tyylikäs oma maali – pakki heittäytyy ja viimeistelee selällä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here