Triplauksen finaalipäivänä paineet BATE:n harteilla

Triplauksen kolmanteen ja viimeiseen päivään lähdetään kahden kohteen lapulla ja tämä parivaljakko muodostuu tietysti Valko-Venäjältä. Pystyykö BATE vastaamaan huutoon tarvittavalla hetkellä?

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

FC Vitebsk – FC Slavia Mozyr

Triplauskupongin ensimmäisestä matsissa kohtaavat keskikastissa jyräävät FC Vitebsk ja Slavia Mozyr. Peli-ideaa lähdetään muodostamaan vähämaalisuuden kautta.

Kotijoukkue Vitebsk kuuluu tähän kastiin, jonka otteluissa ei maaleilla ole liiemmin juhlittu. Alle 2.5 maalin linja on alitettu joukkueen jokaisessa sarjaottelussa. Huomioitavaa on etenkin kaksi kotiottelua, jotka Vitebsk on hoitanut nimiinsä 1-0 tuloksin.

Slavia Mozyr on ollut epätasainen joukkue. Pisteitä tuli etenkin kauden ensimmäisissä peleissä, mutta sen jälkeen teema on kääntynyt mollivoittoiseksi. Tänään uskaltaisin ounastella myös haastavaa iltaa vieraille. Vitebsk ottanee ohjat käsiinsä ja nappaa tästä pelistä vähämaalisen voiton. Eiköhän underit kotijoukkueella jatku.

FC BATE Borisov – Neman Grodno

Vysshaya Ligaa vuosikausia dominoinut BATE Borisov isännöi tänään Neman Grodnoa kauden kolmannessa kotiottelussaan. Kertoimissa ennakkosuosikin roolista ei ole kiistettävää, sillä kotijoukkue on selkeästi sitä.

BATE on kuitenkin aloittanut kautta ailahdellen. Kausi alkoi kahdella perättäisellä tappiolla vieraskentällä. Tämän jälkeen Kiryl Alsheuskin ryhmä on parantanut otteitaan ja kivunnut sarjassa kärjen tuntumaan. BATE on pitänyt etenkin oman pään hyvin puhtaana. Edellinen maali omiin on mennyt vajaat 450 peliminuuttia sitten.  Tämä huomioidaan myös pelivalinnassa.

Neman Grodno on pelannut myös vaihtelevasti. Edellisessä ottelussa tuli tyylipuhdas 3-0 kotivoitto Energetik-BGU:sta, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Neman ei ole tehnyt ensimmäistäkään vierasmaalia kolmen pelin aikana ja saanut näiltä reissuilta vain yhden pisteen.

BATE:n kotivoitto ilman päästettyä maalia kuulostaa siis hyvältä diililtä reilun kahden kertoimen siivittämänä. Kolme edellistä joukkueiden keskinäistä ovat menneet 1-0 tuloksella BATE:lle, joten tämä kohde vahvistaa asemiaan myös siltä saralta. Toivotaan samanlaista tulosta myös tänään.

TRIPLAAMAAN!

Video: Vastustaja juhli maalia liian aikaisin – Hajduk Split kävi tekemässä tyhjiin Kroatian liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here