Piskuinen saarivaltio Kap Verde otti kovan päänahan heti avausottelussa Afrikan-mestaruuskilpailuissa.

Kap Verde kaatoi Ghanan numeroin 1-2 (0-1) Afrikan-mestaruuskilpailujen B-lohkon avausottelussa Norsunluurannikossa sunnuntaina.

Jamiro Monteiro vei Kap Verden johtoon heti 17. minuutilla. Ghana tuli puolestaan tasoitin 56. minuutilla Alexander Djikun osumalla. Ottelu näytti etenevän tasanumeroissa loppuun asti, mutta sitten Kap Verde iski.

Kap Verde hyökkäsi 91. minuutilla vasemmalta laidalta. Pallo ajautui rankkarialueelle ja upealla riistolla Garry Rodriguesille, joka siirsi pallon tyhjiin, 1-2.

B-lohkon toisessa ottelussa Mosambik oli lähellä jättiyllätystä, mutta Egyptin ykköstähti Mohamed Salah tasoitti ajassa 90+7 minuuttia. Loppunumerot olivat 2-2.

KATSO MYÖS: Video: Mosambik oli lähellä jättiyllätystä – Egyptin Mohamed Salah tasoitti viime hetkillä