29-vuotias portugalilaistähti Bernardo Silva painoi todella näyttävän osuman takavasaralla viikonloppuna.

Manchester City kaatoi vieraskentällä Newcastlen numeroin 2-3 (2-1) Valioliigassa lauantaina.

City meni johtoon 26. minuutilla – ja hienolla tavalla menikin! Kyle Walker syötti oikealta laidalta pallo rankkarialueelle, missä Bernardo Silva ohjasi upeasti takavasaralla pallon reppuun, 0-1!

Newcastle nousi kuitenkin tasoihin ja johtoon Alexander Isakin ja Anthony Gordonin maaleilla. City ei kuitenkaan luovuttanut, vaan tuli 74. minuutilla tasoihin Kevin De Bruynen maalilla ja nousi vielä 2–3-voittoon 91. minuutilla vaihtomies Oscar Bobbin osumalla.

KATSO MYÖS: Video: Joel Pohjanpalo painoi häikäisevän hattutempun Sampdorian verkkoon!