Kesällä HJK:sta Puolan pääsarjassa pelaavaan Stal Mieleciin siirtyneen Kai Meriluodon maanantai-ilta oli onnistunut.

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen hyökkääjistöön kuuluva Kai Meriluodon maanantai-ilta oli ikimuistoinen, kun hän teki uran ensimmäisen maalinsa Puolan pääsarjassa.

Stal Mielec -hyökkääjä pääsi vaihdosta kentälle 67. minuutilla ottelussa Zaglebieta vastaan. Vikkeläkinttuinen hyökkääjä ehti olla alle minuutin kentällä, kun hän puski kotijoukkueelle voittomaaliksi jääneen 3–1-osuman. Stal Mielec voitti ottelun lopulta 4–2. Joukkue on sarjassa tällä hetkellä 6. sijalla.

20-vuotias Meriluoto pelaa Puolassa lainasopimuksella HJK:sta. Hänet on nähty joukkueessaan toistaiseksi pääosin vaihtopelaajan roolissa.

KATSO MYÖS: Video: Leo Walta painoi kaksi maalia Allsvenskanissa ja veti pukukopissa Maamme-laulun