Hondurasin pääsarjassa nähtiin täysin järjetön taklaus, kun Andre Orellana teloi kakis pelaajaa samassa tilanteessa.

CD Olimpia kaatoi vieraskentällä CD Marathonin numeroin 0-1 (0-0) Hondurasin pääsarjassa.

Vierasjoukkue CD Olimpian Kevin Lopez teki voittomaalin 85. minuutilla. Sitten vielä 90. minuutilla nähtiin sellainen niitti, joka on lähtenyt leviämään myös somessa.

CD Marathonin Andre Orellana suoritti järkyttävän hyppytaklauksen ja teloi harvinaisesti kaksi vastustajaa kerralla. Orellanalle tietysti suora punainen kortti. Mies pahoitteli tilannetta ottelun jälkeen.

”Tein väärin ja haluan pyytää anteeksi kaikilta. Olemme ihmisiä ja opimme virheistämme.”