Juventus murskasi AC Milanin 4-0 Italian Cupin finaalissa!

italian cupin finaalissa puoliaika

Italian Cupin finaali Juventus vs. AC Milan pelattiin keskiviikkoiltana Stadio Olimpicolla Roomassa. Italialaisia kenttiä dominoiva Juventus otti tylyn 4-0-voiton

Finaalin avausjakso oli maaliton, mutta toisella jaksolla alkoi verkko heilua oikein urakalla. Ensin 56. minuutilla Medhi Benatia osui ja muutamaa minuuttia myöhemmin Douglas Costa lisäsi johtoa. Benatia teki 64. minuutilla numeroiksi 3-0 ja AC Milan teki vielä oman maalin vartti ennen loppua.

Loppunumerot siis Juventukselle 4-0 (0-0). Kyseessä on Juventuksen seurahistorian 13. Cup-kannu ja neljäs peräkkäinen.

Juventukselta Italian kenttien dominointia

Serie A:ssa on pelaamatta vielä kaksi sarjakierrosta ja Juventus on kaikella todennäköisyydellä seitsemättä kertaa peräkkäin mestari. Juven ero kakkosena olevaan Napoliin on kuusi pistettä ja maaliero selkeästi parempi.

AC Milan on tällä hetkellä sarjakutosena, mutta takana kyttäävät vielä Atalanta ja Fiorentina.