Barcelona murjoi Villarrealin 5-1, Sevilla kaatoi Real Madridin 3-2

Espanjan La Ligassa pelattiin keskiviikkoiltana kaksi ottelua. Mestaruuden jo varmistanut Barcelona murskasi kotikentällään Villarrealin numeroin 5-1 (3-0). Real Madrid puolestaan kärsi tappion, kun Sevilla oli kotonaan parempi numeroin 3-2 (2-0).

Barcan maalareina toimivat Philippe Coutinho, Paulinho, Lionel Messi sekä kahteen otteeseen toisella jaksolla Ousmane Dembele. Villarrealin ainokaisen teki Nicola Sansone.

Sevilla otti kotivoiton Real Madridista numeroin 3-2 (2-0). Wissam Ben Yedder ja Gabriel Mercado osuivat avausjaksolla. Realin Sergio Ramosilla oli paikka kaventaa 58. minuutilla, mutta mies epäonnistui rankkarissa.

Vielä ottelun lopussa Ramos teki ensin oman maalin ja pian perään Borja Mayoral teki numeroiksi 3-1. Ja vielä lisäajalla Ramos osui toisesta rankkaristaan. Näin loppunumerot 3-2.

Barcelona ylivoimaisena sarjakärkenä

Barcan ero kakkosena olevaan Atletico Madridiin on peräti 15 pistettä. Real Madrid on puolestaan kolme pistettä Atleticoa perässä. Kotivoiton ottanut Sevilla taistelee tiukasti Eurooppa-liigan paikoista.

Realin kausi jatkuu myös Mestarien liigan finaalissa Liverpoolia vastaan. Finaali pelataan lauantaina 26. toukokuuta Kiovassa, Ukrainassa.