Juventuksen ja Real Madridin kyydissä keskiviikkoon

Juventuksen ja Real Madridin kyydissä mennään keskiviikkon Mestarien liigan otteluissa. Ounastelen Lyonille samanlaista mylläkkää kuin Chelsealle eilen Bayernia vastaan. Toisessa ottelussa onkin sitten tasaisempaa.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

Lyon – Juventus

Juventus on jälleen samassa tilanteessa, kuin monta kautta putkeen on ollut. Pudotuspelit alkavat ja torinolaiset ovat suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pystin voittajaksi. Arpaonni suosi myös Maurizio Sarrin ryhmää, sillä Lyon ei pitäisi olla pahimman pään vastus. Juventuksen otteet alkulohkossa olivat niin vakuuttavia, että se saanee jatkumoa.

Lyonin kausi on ollut pettymys. Joukkue on Ranskan pääsarjassa vasta sijalla seitsemän, joten Mestarien liigan jatkopaikka oli erityisen suuri saavutus seuralle. Alkulohko ei ollut kuitenkaan sieltä ihan vaikeimmasta päästä, kun taakse jäivät Benfica ja Zenit

Kotijoukkue lähtee kamppailuun ilman ykköstähteään Memphis Depayta. Myös Youssouf Kone on loukkaantuneena. Sivussa vierailta ovat Gonzalo Higuain, Douglas Costa sekä kauden loppuun asti lasaretissa oleva Merih Demiral.

Juve tuskin haluaa jättää mitään kotiottelun varaan ja aloittaa karkelot jo tässä ensimmäisessä osassa. Maukkaan oloinen vieraskerroin lähtee ilomielin lapulle.

Pelivihje: Juventus (2.13 @Coolbet)

Real Madrid – Manchester City

Yksi mielenkiintoisimmista pudotuspelipareista on tämä Realin ja Manchester Cityn kamppailu. Näin ollen yksi tähtisikermä putoaa pois jo jatkopelien ensimmäisellä kierroksella.

Man City lähtee kannujahtiin varmasti erittäin nälkäisenä, sillä kahdella seuraavalla kaudella Cityzens ei Uefan turnauksissa tule pelaamaan. Zidanen johtama Real on kuitenkin viime vuosien menestynein seura eurokentillä ja ei tule antamaan mitään ilmaiseksi.

Real Madrid pääsee ensimmäiseen osaan ilman suurempia loukkaantumishuolia. Ainoastaan viime pelissä loukkaantunut Eden Hazard puuttuu kokoonpanosta pitkäaikaispotilas Marco Asension lisäksi. Myös Cityn riveistä puuttuu Leroy Sane, joka ei tällä kaudella ole ACL-vamman vuoksi viheriöillä taituroinut.

Santiago Bernabeulle lähdetään ensimmäiseen osaan niistä asetelmista, että Manchester City saa kertoimissa ennakkosuosikin viittaa harteilleen. Real Madridin kerroin on kuitenkin liian iso kotiotteluun nähden, joten DNB-kohteena Los Blancos lähtee ilman muuta pelattavaksi.

Pelivihje: Real Madrid tasapeli ei vetoa (2.17 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kertoimia ja ne voivat muuttua ennen ottelun alkua.

Video: Etelä-Afrikan liigassa härskiä toimintaa – kolme keltaista korttia saman kulmapotkun viivyttämisestä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here