Urho Nissilä palaa KuPS-paitaan

23-vuotias keskikenttäpelaaja Urho Nissilä palaa kasvattajaseuransa ja hallitsevan Suomen mestarin Kuopion Palloseuran riveihin.

Nissilä siirtyy kuopiolaisjoukkueen riveihin kauden 2020 loppuun ulottuvalla lainasopimuksella belgialaisesta liigaseurasta SV Zulte Waregemista.

”On todella mahtavat fiilikset tulla takaisin KuPS:iin ja päästä taistelemaan pisteistä täällä Kuopiossa. On upeaa olla takaisin kotona”, Kuopion Palloseuran kasvatti Urho Nissilä iloitsee seuran nettisivuilla.

Nissilä on edustanut viimeiset viisi kuukautta MSV Maastrichtia, joka pelaa Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Keskikenttäpelaaja esiintyi seuran riveissä yhdeksän kertaa ennen kuin laina päättyi ja Nissilä palasi takaisin Zulte Waregemin riveihin. Nyt edessä on uusi lainapesti tutussa ympäristössä.

”Meillä oli koko ajan halu tuoda seuran oma kasvatti ja kuopiolaisyleisön rakastama Urho Nissilä takaisin kotiin. Seurasimme pitkään, miten hänen tilanteensa kehittyy Belgiassa ja oli erityisen hienoa, että hän oli motivoitunut tulemaan takaisin kotiin. Keskikenttäpelaaja Issa Thiawin loukkaantuminen vauhditti prosessia entisestään”, Kuopion Palloseuran urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom kertoo.

Ennen siirtymistään ulkomaille Nissilä ehti pelata kasvattajaseuransa riveissä 89 Veikkausliigaottelua, joissa kertyi 14 maalia ja 12 maalisyöttöä.

Lähde: KuPS

Urho Nissilä palaa Kuopioon

https://twitter.com/KuPS1923/status/1232287604000927745

Jos twiitti ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —

KATSO MYÖS: Video: Etelä-Afrikan liigassa härskiä toimintaa – kolme keltaista korttia saman kulmapotkun viivyttämisestä

KATSO MYÖS: Video: Istanbulissa normaali derby – neljä maalia, kolme ulosajoa ja 13 keltaista korttia

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here