Man City kaatoi vieraissa Real Madridin Mestarien liigassa

Manchester City teki kovan tempun keskiviikkoiltana, kun se kaatoi vieraskentällä Real Madridin Mestarien liigassa.

Man City voitti vieraissa Real Madridin numeroin 1-2 (0-0) Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelussa keskiviikkoiltana.

Isco on vei kotijoukkueen johtoon 60. minuutilla, mutta City ei lannistunut. Gabriel Jesus tasoitti 78. minuutilla ja viisi minuuttia myöhemmin Kevin De Bruyne teki 1-2-voittomaalin. Realin ilta synkkeni 86. minuutilla, kun kapteeni Sergio Ramos otti punaisen kortin.

Keskiviikkoillan toisessa neljännesvälieräottelussa Lyon kaatoi kotikentällään Juventuksen numeroin 1-0 (1-0) Lucas Tousartin maalilla.

Toiset osaottelut pelataan kolmen viikon päästä.

— —
KATSO MYÖS: Video: Istanbulissa normaali derby – neljä maalia, kolme ulosajoa ja 13 keltaista korttia