Vaikka MM-kisat ovat käynnissä, ovat monet sarjat käynnissä. Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelataan normaalisti.

Venezia kaatoi vieraskentällä Palermon numeroin 0-1 (0-0) Italian Serie B:ssä sunnuntaina. Ratkaisijoiksi nousi suomalaisvahvistukset.

Ottelun ainoa maali nähtiin 65. minuutilla, kun Joel Pohjanpalo laukoi pallon reppuun, 0-1. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Palermo sai rangaistuspotkun, mutta Jesse Joronen torjui Matteo Brunorin laukauksen.

20 joukkueen Serie B:tä on pelattu 14 kierrosta, ja Venezian alkukausi on ollut todella tahmea. Vierasvoitosta huolimatta joukkue on putoajan paikalla toiseksi viimeisenä 12 pisteellä. Kärjessä puolestaan porskuttaa Frosinone 31 pisteellä.