Belgia jatkoi vaisuja otteitaan, ja tällä kertaa tuli pataan ansaitusti. Marokko otti pisteet kahdella toisen jakson osumalla.

Marokko kaatoi Belgian numeroin 0-2 (0-0) jalkapallon MM-kisojen F-lohkossa sunnuntaina.

Ottelun avausjakso oli varsin tasainen, eikä maaleja nähty. Tai Marokko sai pallon kerran maaliin, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Toisella jaksolla alkoi tapahtua. Muutamia minuuttia aiemmin kentälle vaihdettu Abdelhamid Sabiri painoi vapaapotkun sisään 73. minuutilla. Kuti lähti pienestä kulmasta läheltä kulmalippua painuen varsin helposti ohi Belgian tähtivahti Thibaut Courtoisin.

Belgia ei saanut aikaiseksi juuri minkäänlaista takaa-ajoa. Sen sijaan Marokko painoi lisäajalla toisen osuman, kun Zakaria Aboukhlal osui. Loppunumerot siis 0-2.

Avausottelussaan Belgia voitti Kanadan numeroin 1-0. Kenttätapahtumien perusteella Kanada olisi voinut tehdä paremmalla ja viimeistelyllään useammankin maalin.