Jatkuuko SJK:n voitoton putki Lahdessa?

Lahdessa pelataan tänään Veikkausliigan keskikastin taistelu, kun FC Lahti isännöi Seinäjoen ylpeyttä SJK:ta.

Molempien joukkueiden alkukausi on mennyt kohtalaisen mukavasti ja tästä osoituksena sijat 4 & 5 Veikkausliigassa. SJK on pelannut yhden ottelun enemmän, jonka myötä Jani Honkavaaran porukka on myös lahtelaisten edellä sarjassa.

Kokoonpanotilanne ei erityisesti käännä kelkkaa kummankaan eduksi. Merkittävimmät nostot voidaan ottaa seinäjokelaisten leiristä, sillä Jesse Öst on porukan ainoa käytettävissä oleva veskari. Walter Viitala on tällä hetkellä koronakaranteenissa ja SJK Akatemian maalinsuulla Salifu Senghore sekosi viikolla Hercules-ottelun päätteeksi totaalisesti, pahoinpidellen vastustajan pelaajan.

Joukkueet ovat materiaaliltaan hyvin tasaiset. Siihen nähden, kertoimet ovat edukkaat FC Lahden suuntaan. Kotiedun merkitystä ei liene korostettu kertoimissa juurikaan, mutta kun historiaa vilkaistaan niin voidaan todeta Lahden olleen äärimmäisen haastava reissukohde SJK:lle. Jo tähänkin peilaten isketään Kuhnurit lapulle.

Pelivihje: FC Lahti voittaa ottelun (2.73)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here