Video: MuSan voittomaali jäi tekemättä 97. minuutilla – pallo tolppaan ja ylärimaan

Jalkapallon Ykkönen on tällä hetkellä uskomattoman tasainen. Porissa MuSa ja MP pelasivat tasapelin, mutta MuSa olisi voinut tehdä voittomaalin lisäajan viimeisillä sekunneilla.

MuSan ja MP:n välinen ottelu päättyi tasanumeroihin 2-2 (0-0) Ykkösessä sunnuntaina Porissa.

MuSan Matias Koskinen teki 1-0-johtomaalin 54. minuutilla. MP tuli kuitenkin tasoihin ja vierasjohtoon Killian Denoualin ja Yassin Daoussin maaleilla. Tällä erää viimeistä otteluaan MuSassa pelannut John Frederiksen teki rankkarista 2-2-maalin 83. minuutilla.

Ottelun lisäajan viimeisillä sekunneilla nähtiin melkoinen läheltä-piti-tilanne. MuSa sai vielä 97. minuutilla vapaapotkun, josta ensin pallo saatiin tolppaan ja karapallo ylärimaan. Saman tien peli vihellettiin päättyneeksi.

12 joukkueen Ykköstä on pelattu noin 9-10 kierrosta, ja sarjataulukko on äärimmäisen tasainen. Kärjessä olevalla Jarolla on kasassa 15 pistettä, kun taas putoajan paikalla kymmenentenä olevalla Klubi 04:lla on viisi pistettä vähemmän. Ykkösestä putoaa suoraan kolme joukkuetta, joten luvassa on todella jännittäviä kuukausia.

Tolppa ja ylärima viimeisillä sekunneilla

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here