Jarkko Wiss jatkaa Ilveksen peräsimessä pitkällä sopimuksella

Vuodesta 2016 Ilvestä valmentanut Jarkko Wiss jatkaa tamperelaisten peräsimessä vuoteen 2022 saakka. (Kuva: Veikkausliiga)

Veikkausliigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Tampereen Ilves ja valmentaja Jarkko Wiss ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. 

Tuoreen sopimuksen myötä aiemmin Suomen eri juniori- ja aluejoukkueita valmentanut Wiss pysyy Ilveksessä ainakin kauden 2022 loppuun saakka.

– On hienoa, että saan jatkaa jalkapallon parissa työtä, josta nautin. Pääsen valmentamaan hyvässä tiimissä ja vielä kotikaupungissani, Wiss hekumoi Ilveksen julkaisemassa tiedotteessa.

– Olen myös tyytyväinen siihen työhön, jota olemme tehneet nyt kolme ja puoli vuotta. Seura ja joukkue ovat menneet hyvään suuntaan. Kun Ilves kysyi halukkuuttani jatkaa, oli valinta helppo tehdä, Wiss jatkaa.

Tammikuussa 2016 Ilvekseen saapunut Wiss valittiin heti tulokaskaudellaan jalkapallotoimittajien yhdistyksen toimesta vuoden valmentajaksi. Wissin alaisuudessa Ilves on voittanut Suomen Cupin mestaruuden sekä Veikkausliigan pronssia. Siitä huolimatta parhaat hetket ovat Wissin mukaan vielä edessä päin.

– Kohokohta on seuraava peli. Aina. Se on toimintatapamme, jota haluan korostaa, Wiss painottaa Ilveksen sivuilla.

Wissin lisäksi myös Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola kertoi tiedotteessa olevansa äärimmäisen tyytyväinen jatkosopimuksesta.

– Vaikka ”Jallulla” olisi ollut vielä ensi kausi sopimusta jäljellä, halusimme jo tässä vaiheessa kiinnittää hänet myös tuleville vuosille. Yhteistyö Jallun kanssa on toiminut loistavasti ja hän on sopeutunut hienosti Ilveksen tapaan toimia. Voidaankin sanoa, että hän on Ilveksen näköinen valmentaja, Erola hehkutti.

Jarkko Wiss jatkaa Ilveksessä

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Lue myös: Lassi Lappalainen valittiin heti MLS:n viikon pelaajaksi! – Myös toinen suomalaispelaaja sai kunniaa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here