Charlton Athletic ja Derby County tasaisessa mittelössä

Charlton Athletic ja Derby County ottavat yhteen lauantain Championship-kierroksella. Kyseessä on epäilemättä tasainen matsi, jonka kerroinjakauma 2.70-3.45-2.70 osoittaa.

Charltonin kotistadionilla The Valleyllä on koettu tällä kaudella vaihtelevia tunnelmia. Täksi kaudeksi sarjaan noussut lontoolaisnippu on onnistunut voittamaan altavastaajan asemasta huolimatta Leedsin, Brentfordin ja Stoke Cityn. Joukkueen päävalmentajana debytoiva Lee Bowyer onkin saanut ansaitusti kiitosta työstään, sillä Charlton on 24 joukkueen Championshipissä kymmenen kärjessä, kun takana on 11 kierrosta. Täydellistä kokoonpanoa Charlton ei tähän matsiin kentälle saa, sillä Montserratin maajoukkuetta edustava Lyle Taylor on edelleen loukkaantuneena. Myös keskikenttäpelaaja, viime kaudella Valioliigaa pelannut Beram Kayal on sivussa nivusvamman vuoksi.

Viime kauden Derby Countyn kannattajat muistavat pääosin positiivisena. Ex-manageri Frank Lampard ohjasti joukkueen jopa Valioliigan karsintoihin saakka, mutta Aston Villa vei pidemmän korren ratkaisevassa ottelussa. Derby on rekordilla 3-6-2 saanut kasaan 15 pistettä ja löytyy Championshipin sijalta 13. Petrattavaa siis on, ehkä apua tähän löytyy tammikuussa 2020. Tällöin legendaarinen Wayne Rooney saapuu joukkueen riveihin pelaajavalmentajan roolissa. Derby lähtee tähän matsiin ilman luottotoppari Richard Keoghia, joka on ehdottomasti joukkueen avainpelaajia.

Pelivihjeessä ei haeta ratkaisua siihen, kumpi tasaisesta ottelusta kerää lopulta pisteet. Laitetaan lapulle yli 2.5 maalia siinä toivossa, että alkukauden maalitrendi jatkuu joukkueiden otteissa. Charltonin otteluissa on nähty juurikin keskimäärin 2.5 maalia, kun taas Derbyn vastaava lukema on 2.7 osumaa.

Pelivihje: Yli 2.5 maalia (1.92 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Video: Pelaaja puski maalin omalta kenttäpuoliskolta Englannin aladivarissa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here