Interillä sauma viedä pisteitä Klubilta

Interillä on tänään sauma viedä pisteitä Klubilta, kun helsinkiläiset vierailevat Kupittaalla. Triplauskupongille otetaan myös kohde SJK:n ja IFK Mariehamnin matsista.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Inter Turku – HJK

Kotona Turussa erittäin vahvaa rekordia pitävä Inter saa vieraita Helsingistä, kun HJK matkaa saalistamaan pisteitä Veritakselta. En kuitenkaan lähde povaamaan helppoa iltaa Klubille.

HJK on toki aloittanut kautensa erittäin mallikkaasti. Sarja-avauksessa vieraissa FC Lahti jäi jyrän alle luvuin 0-4, jota seurasi kotivoitto klassikkopelissä Hakaa vastaan 3-1 voiton muodossa. Lahti ja Haka eivät kuitenkaan ole Interin tasoisia vastuksia.

Inter aloitti kautensa tappiolla, kun hallitseva mestari KuPS hoiti homman Savossa numeroin 1-0. Sen sijaan kotiavaus Ilvestä vastaan päättyi rökitysvoittoon 5-1. Timo Furuholm painoi matsissa hatun.

Interillä on ollut kotipeleissä erittäin hyvä iskukyky näiden joukkueiden keskinäisissä. Tästä esimerkkinä se, että HJK on tällä stadionilla edellisestä kymmenestä matsista voittanut ainoastaan yhden. Klubi on toki tänäänkin ennakkosuosikki, mutta uskotaan siihen että Inter voi raapia vähintään tasurin.

SJK – IFK Mariehamn

Seinäjoen jalkapallokerho on aloittanut kautensa kotivoitolla Tepsistä ja vierastasurilla FC Lahden kanssa. Tänään sauma voisi olla toiseen perättäiseen kotivoittoon, kun IFK Mariehamn saapuu lakeuksille. Tehokkuutta Jani Honkavaaran ryhmä kaipaa lisää. Puolustus sen sijaan on pitänyt tiukasti. Pallo ei ole vielä kertaakaan uponnut omiin.

Maarianhaminalaiset aloittivat kautensa Tammelassa Ilveksen vieraana vauhdikkaalla 4-3 vierastappiolla. Tätä seurasi 0-0 vääntö kotona Honkaa vastaan.

Molemmilla joukkueilla on siis alla maalittomat tasurit. Sen puolesta alle 2.5 maalin linja tuntuu kohtalaisen mukavalta kertoimella 1.76. Lähdetään kokeilemaan, jatkuuko vähämaalinen linja tässäkin matsissa.

TRIPLAUKSEEN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here