Bodo/Glimt jaksaa sytyttää

Norjan liigan tämän kauden tosisykkijä Bodo/Glimt on kuumottanut meikäläisen housunetumusta koko alkukauden ajan, ja niin se kuumottelee lauantainakin. Norjan liiga on saanut väriläiskänsä, joka toivon mukaan kestää linkouksessa kauden loppuun asti.

Mjondalen – Bodo/Glimt

Norjan liigaa puhtaalla pelillä (8-0-0) johtava Bodo/Glimt on ollut kevään ja kesän todellinen väriläiskä.  ”Pohjolan Atalanta” on survonut tulostauluille hurjia lukemia, ja kun norjalaiskausikin on typistetty normaalia lyhyemmäksi, on jokaisella pistesaaliilla normaalia suurempi merkitys.

Bodo/Glimtin hyökkäävälle pelityylille ei tunnun löytyvän pysäyttäjää. Joukkue on tyrkkinyt kauden kahdeksassa ensimmäisessä koitoksessa yhteensä 32 maalia, alle kolmeen täysosumaan joukkue on jäänyt ainoastaan kahdesti. Kaiken kaikkiaan Bodon alkukauden matseissa on tyrkitty byyrejä peskimäärin tasan viisi per peli. Erittäin ahne pelityyli poikii toki tilanteita ja takaiskuja myös omaan päähän, mutta niin kauan, kun vastustajan rysä heiluu useammin, on paketti kasassa.

Tokihan Bodo/Glimt:kin sen underinsa jossain kohtaa pelaa, itse kuitenkin näen kyseisen kohdan lojuvan tuonnempana – sen verran yltiöpäistä joukkueen sinkoilu on alkukaudella ollut ja sen verran hyökkäävää pelityyliä lauantainen vastustaja aikoo ennakkokaavailujen mukaan tarjota.

Bodo/Glimt:illä on edessä pitkä vieraspelimatka Mjondalenin vieraaksi, mutta matkustelupa ei norjalaisille vuononeppailijoille kovin tuntematonta touhua ole. Mjondalen on esiintynyt alkukauden ajan odotetun ailahtelevasti. Voittoja on kertynyt ainoastaan kaksi, eikä joukkueelle ole ennakkospekulaatioissa hirveän ruusuista pääsarjatulevaisuutta luvattu. Kotijoukkue jatkaa lauantaina riplailuaan ilman norsunluurannikkolaista keskikenttävääntäjäänsä Vamouti Diomandea.

Norjan kiistattomalla tämän hetken kärkiryhmällä ei merkittäviä poissaoloja lauantaina ole. Pieniä kolhuja esiintyy aina, mutta joukkueen runko on pysynyt koko alkukauden ajan erittäin hyvin terveenä. Maalinälkäinen Kasper Junker on iskussa, ja laidasta ahneita nousuja suorittava Philip Zinckernagel löytää virettään yhä vahvemmin.

Pelivalinta

Mikäli Mjondalen kestää Bodo/Glimtin alkurynnistyksen, saattaa maaliodottama pudota normaaleista tennislukemista alaspäin. Mjondalen tuskin bussia lähtee rangaistusalueensa eteen parkkeeraamaan vaan yrittää päästä matsin päälle muilla keinoin. Vierailijoiden hyökkäysvoima on nyt nähty, eikä tuloksia voi liikaa kirjailla enää sattuman puolelle.

Muodostin itse sinällään singleä aina riskikkäämmän tuplan ja tungin Atalanta-valinnan kaveriksi liuskalle Mjondalenin ja Bodon taistoa jumaloivan yli 3 maalin lopputuleman kertoimella 1,61. Tasan kolmella maalilla siis kohde mitätöidyksi. Bodo/Glimtin otteluissa ei tällä kaudella vielä kertaakaan ole alle kolmeen täysosumaan jääty.

Ohessa matsiin liittyviä harkitsemisen arvoisia valintoja:

Yli 3,5 maalia (2,04)

Bodo/Glimt + o2,5 (1,90)

1.puoliajan maalit yli 1,5 (2,06)

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here