Video: Jaap Stam pelaa tolkuttoman kovaa legendojen hyväntekeväisyysmatsissa

Oli kyseessä hyväntekeväisyysottelu tai ei, Jaap Stam pelaa aina täysillä. Se nähtiin edelliskevään legendojen kohtaamisessa.

Manchester Unitedin ja Bayern Munchenin entiset pelaajat kohtasivat toisensa hyväntekeväisyysottelussa keväällä 2019. Mukana oli lukuisia legendoja aina David Beckhamista Paul Scholesiin.

Mukana oli myös Jaap Stam, jolle oli ilmeisesti unohdettu kertoa kyseessä olevan leikkimielinen hyväntekeväisyysottelu. Jo pelaajaurallaan kovista otteistaan tunnettu hollantilaistoppari veti Bayern-legendoja surutta sukille, eikä säästellyt itseään kaksinkamppailuissa.

Stam pelasi Manchester Unitedissa kolme kautta vuosina 1998-2001 ja nousi jonkunnäköiseksi kulttipelaajaksi romuluisen pelitapansa ansiosta.

Pelaajauransa jälkeen Stam on koittanut siipiään valmennushommissa. MLS-seura FC Cincinnati palkkasi toukokuussa Stamin päävalmentajakseen ensi kauden loppuun asti kestävällä sopimuksella.

Stam täyttää tänään perjantaina 48 vuotta. Puoliaika onnittelee!

Jaap Stamin rujot otteet Manchester Unitedin ja Bayern Munchenin legendojen kohtaamisessa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Gareth Bale tekee hattutempun San Sirolla kolmella lähes identtisellä laukauksella

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here