Inter nousi 2-3-vierasvoittoon Laziosta ja etenee Mestarien liigaan tulevaksi kaudeksi

inter nousi vierasvoittoon ja mestarien liigaan ensi kaudelle puoliaika

Serie A:n päätöskierroksella nähtiin melkoista draamaa sunnuntai-iltana, kun Inter nousi vierasvoittoon ja nappasi paikan Mestarien liigasta Lazion nenän edestä.

Päätöskierroksen mielenkiintoisessa huippuottelussa sarjanelonen Lazio isännöi sarjavitosena otteluun lähtenyttä Interiä. Lazio oli kolme pistettä edellä ja Inter tarvitsi vierasvoiton noustakseen Lazion ohi neljänneksi ja lunastaakseen samalla paikan Mestarien liigassa tulevalla kaudella.

Lazio johti avausjakson jälkeen numeroin 2-1, mutta ottelun lopussa alkoi tapahtua. Ensin 78. minuutilla Interin tyylikäs kapteeni Mauro Icardi laukoi rankkarista 2-2-tasoituksen ja sitten 82. minuutilla Matias Vecino teki riemukkaan 2-3-voittomaalin.

Inter nousi sarjaneloseksi

Inter nousi siis sarjaneloseksi ja joukkue nähdään pitkästä aikaa Mestarien liigassa tulevalla kaudella. Juventus voitti sarjan seitsemättä kertaa peräkkäin, Napoli oli toinen ja AS Roma oli kolmas. Viidenneksi pudonnut Lazio pelaa tulevalla kaudella Eurooppa-liigassa.

Serie A:sta putoavat Benevento, Hellas Verona ja Crotone.