eintracht frankfurtin kannattajilla puoliaika

Frankfurt voitti lauantai-iltana Saksan Cupin mestaruuden! Finaalissa kaatui suuri ja mahtava Bayern München numeroin 1-3. Frankfurtin 28-vuotias maalivahti Lukas Hradecky torjui tuoreen Cup-mestarin maalilla.

Ante Rebic vei Frankfurtin 0-1-johtoon heti 11. minuutilla. Bayern Münchenin maalitykki Robert Lewandowski tasoitti 53. minuutilla. Mutta sitten 82. minuutilla nähtiin voittomaali, kun Frankfurtin Rebic osui toistamiseen. Vielä lisäajan lopussa Mijat Gacinovic viimeisteli 1-3-loppulukemat.

Frankfurtin kannattajat kerääntyivät sunnuntaina kaupungille juhlimaan Cup-mestaruutta. Ja väkeä oli paljon liikkeellä.

Aiemmin tänä viikonloppuna Hradecky äänestettiin Bundesliigan parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2017-2018!