Video: Andres Iniesta ojensi kapteeninnauhan Messille jäähyväismatsissaan Barcassa

andres iniestan jäähyväiset kapteeninnauhan messille puoliaika

andres iniestan jäähyväiset kapteeninnauha messille puoliaika

Espanjalainen jalkapallolegenda Andres Iniesta pelasi sunnuntaina viimeisen ottelunsa Barcelonassa. Legenda vaihdettiin lopussa kentältä ja samalla hän ojensi kapteeninnauhan Lionel Messille.

Jo ajat sitten la Ligan mestaruuden varmistanut Barcelona kaatoi päätöskierroksella real Sociedadin numeroin 1-0 (0-0) ja Iniesta vaihdettiin kentältä pois 82. minuutilla valtavien suosionosoituksien saattelemana. Samalla hän antoi – kuin symbolisesti – nauhan Messille.

34-vuotias Iniesta on pelannut koko ammattilaisuransa vuodesta 2002 lähtien Barcelonassa. Hän on voittanut Barcan paidassa muun muassa yhdeksän kertaa La Ligan sekä neljä kertaa Mestarien liigan. Hänen on huhuttu siirtyvän tulevaksi kaudeksi Kiinan pääsarjaan.

Espanjan maajoukkueessa hän on pelannut 125 ottelua, joissa on syntynyt 13 maalia. Hän on voittanut Espanjan paidassa kaksi EM-kultaa ja kertaalleen maailmanmestaruuden.

Iniesta ojentaa kapteeninnauhan Messille

https://twitter.com/FCBarcelona/status/998299486785949697

Jos video ei avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
Lisää uutisia Espanjan kentiltä löytyy verkkosivuiltamme TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here