Athletic Bilbaon 27-vuotias espanjalaishyökkääjä Inaki Williams pamautti todella tyylikkään osuman sunnuntaina.

Athletic Bilbao kaatoi kotikentällään Real Betisin numeroin 3-2 (1-1) La Ligassa sunnuntaina. Ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt kotijoukkueen Inaki Williams.

Williams teki 1-0-osuman heti 2. minuutilla. Betis tuli kuitenkin avausjaksolla tasoihin ja toisen jakson alussa hetkellisesti ohi Juanmin ja Nabil Fekirin maaleilla.

Sitten 72. minuutilla nähtiin hieno maali, kun Williams laukoi vasurillaan pienestä kulmasta täydellisen kudin, joka meni tolpan kautta sisään! Ja kotijoukkue sai aihetta juhlaan lopussa, kun Oscar de Marcos teki 3-2-voittomaalin 89. minuutilla.

Real Madrid jatkaa La Ligan kärjessä (18 ottelua, 43 pistettä). Toisena on Sevilla (17 ottelua, 37 pistettä) ja kolmantena Real Betis (18 ottelua, 33 pistettä). Athletic Bilbao on yhdeksäntenä (18 ottelua, 24 pistettä).