Pari nasevaa valintaa jouluviikolle

Joulu lähestyy jo laakapallon lailla, mutta ennen juhlapyhiä aion tarttua vielä muutamaan nähnäimeen, joista singleä sinällään riskikkäämmän tuplan myös muodostan.

Verona – Fiorentina

Fiorentinasta olen muutaman viime viikon aikana höpötellyt – viimeksi mainitsin sunnuntaisesta overista vajaa viikko sitten podcastin vieraana. Vincenzon miehistö on intoutunut vahvaan suorittamiseen, josta halukkaat saivat esimerkkejä Sassuoloa vastaan mitellyssä väännössä. Sassuolo johti ottelua puoliajalla jonkin verran vastoin pelitapahtumia 0-2, mutta ensimmäisen puoliajan loppu ja varsinkin toisen puoliajan alkuosa olivat sellaista Fiorentinan tykitystä, että livestä oli nasta iskeä mukavakertoimista Fiorentinaa tasoituksella sisään. Fiorentina nousi tasoihin, mutta Cristiano Biraghin 68. minuutilla kokema ulosajo lamaannutti tykistystä sillä seurauksella, että pisteet tasattiin 2-2 lukemin.

TSEKKAA TÄMÄ:

Serie A:n maalitykki Dusan Vlahovic on riplaillut Fiorentinan kärjessä sykkeellä, joka hakee tällä hetkellä vertaistaan. Viimeisessä kuudessa sarjaottelussa viimeistellyt kahdeksan maalia saavat Veronan siipirikkoisen alakerran varpailleen, ja kun sivuilta löytyy muutakin tulivoimaa, voimme jälleen odottaa viihdyttävää ottelua. Kokonaisuudessaan Fiorentina pääsee keskiviikkoiseen matsiin hyvässä kokoonpanotilanteessa.

Sijalla 13 sarjassa vaelteleva Verona saa olla tyytyväinen alkukauteensa, vaikka viimeisistä väännöistä ei pisteitä ole irronnut. Joukkue pelaa kotinurmellaan rohkeaa futista, eikä poikkeusta ole odotettavissa Fiorentinan kaltaista ryhmää vastaan. Veronan kokoonpanotilanne ei ole ihaanteellinen, sillä alakerran poissaolot aiheuttavat päänvaivaa käskyttäjä Igor Tudorille. Alakerran sepistä sivussa lojuvat pelikieltoiset Giangiacomo Magnan ja Federico Ceccherini, lisäksi muun muassa Pawel Dawidowicz kärsii loukkaantumisesta.

Pelivalinta

Koti-/vierasasetelma, Veronan alakerran poissaolot, Fiorentinan vire sekä Vlahovicin johtaman yläkerran vaarallisuus ovat tekijöitä, jotka antavat meikäläiselle aihetta uuteen over-sinkoiluun. Fiorentinan seitsemässä viimeisessä kikkailussa on kaikissa viimeistelty vähintään kolme maalia per peli, ja joukkue itse on onnistunut maalinteossa kyseisissä otteluissa yhteensä 19 kertaa. Verona ei tule myymään nahkaansa helpolla, ja maaliodottamaa tullaan luomaan molempiin päihin. Yli 2,5 maalista tarjottava kerroin 1,77 kelpaa omalle lapulleni, itse asiassa kaikki lukeman 1,70 ylittävä ajaa asiansa.

Overin kaveriksi tuplaliuskalle nappaan valinnan Real Madrid Draw no bet kertoimella 1,61. Kärkikuusikkoa jahtaavan Athletic Bilbaon vieraissa kohtaava madridilaisryhmä on pelaillut äärimmäisen tulostehokasta futista. Joukkue on hävinnyt viimeksi lokakuun alussa ja pelannut sen jälkeen 14 tappiotonta ottelua (12-2-0). Sunnuntainen tasapelijämähdys Cadizin isäntänä varmasti potkii tähtipelaajia mukavasti perseelle, enkä näe Realin keskiviikkoista matsiaan ainakaan häviävän. Kokoonpanotilanne on hyvä, joten vierasvoitto kelpaa – Draw no bet -varmistuksella.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

Edellinen artikkeliJouluviikon Tuplaus käyntiin kahdella kohteella
Seuraava artikkeliVideo: Inaki Williams tykitti todella tarkan maalin La Ligassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän