KuPS-tähti Ilmari Niskanen on valittu Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet KuPS:n Ilmari Niskasen kuukauden pelaajaksi heinäkuussa. Kuukauden valmentajaksi on valittu KuPS:n Arne Erlandsen.

Kuopion Palloseuran 22-vuotias hyökkääjä Ilmari Niskanen viimeisteli heinäkuun kuudessa ottelussa neljä maalia ja syötti lisäksi yhden osuman.

Heinäkuun valmentajaksi on valittu KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen. Joukkue on avannut kauden vahvasti ja otti heinäkuun kuudesta ottelusta neljä voittoa ja kaksi tasapeliä.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin kaikkiaan viisi pelaajaa KuPS:sta. Kaksi pelaajaa joukkueeseen saivat FC Honka ja FC Inter, HJK:sta ja IFK Mariehamnista nimettiin molemmista yksi pelaaja kuukauden joukkueeseen.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan kuukauden joukkue

Otso Virtanen (KuPS)
Konsta Rasimus (Honka) – Tabi Manga (KuPS) – Juho Pirttijoki (KuPS) – Luis Carlos Murillo (HJK)
Albion Ademi (IFK M) – Aleksi Paananen (Inter) – Urho Nissilä (KuPS)
Jean Marie Dongou (Honka) – Timo Furuholm (Inter) – Ilmari Niskanen (KuPS)

Lähde: Veikkausliiga

— —
KATSO MYÖS: Video: Marouane Fellaini teki hattutempun 7 minuuttiin Kiinan pääsarjassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here