Ranskan Cupin finaalissa Lyon kohtaa PSG:n

Ranskan Cupin finaalissa PSG kohtaa Lyonin ja tämän ympärille rakennetaan triplaus. Lisäksi lapulle napataan pitkästä aikaa Valko-Venäjän futista.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Dinamo Brest – Vitebsk

Hallitseva mestari Dinamo Brest saa vieraita OSK Brestskyn nurmelle, kun sarjakutonen Vitebsk tulee vääntämään pisteistä. Dinamo on itseasiassa jopa Vitebskin alapuolella sarjassa, sillä brestiläisten sarjasijoitus on kahdeksas. Mestaruuden puolustaminen alkaa olla taputeltu taistelu.

Dinamo Brest on dominoinut näitä keskinäisiä jopa edelliset kymmenen vuotta. Tänäänkin se lähtee ennakkosuosikkina liikkeelle. Kotiotteluissa peli on kulkenut kohtalaisesti edellisen kuukauden aikana, joka näkyy kertoimissa.

Otetaan varman päälle, joten lapulle Dinamon voitto tai tasuri. Vitebskin vierasvoittoon on vaikea uskoa.

PSG – Lyon

Futisympyrät Ranskanmaalla heräilee hyvää vauhtia uutta kautta kohti, kun PSG ja Lyon mittelevät kaikkien aikojen viimeisestä Coupe de la Liquen voitosta. PSG:llä on mahdollisuus hoitaa Pariisiin neljäs tripla kuudessa kaudessa.

PSG on luonnollisesti selkeä ennakkosuosikki matsia ajatellen. Kertoimia kuitenkin hiukan nostaa se, että Kylian Mbappe ei pelaa tänä iltana. Nuori superstara sai pahasti jaloilleen vikko sitten Coupe de Francen finaalissa St. Etienneä vastaan ja on keppien varassa.

Lyon ei varmasti päästä pariisilaisia helpolla. PSG:n esitys edellisessä matsissa ei ollut silmiä hivelevä. Tästä pohjataan myös kohde, jossa uskotaan PSG:n voitoon ja siihen, että molemmat osuvat kertaalleen maalipuiden väliin matsin aikana.

TRIPLAAMAAN!

Video: Inter-hyökkääjä Lautaro Martinezilta tyylikäs osuma Serie A:ssa

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here