Parin kuukauden päästä 39 vuotta täyttävä Zlatan Ibrahimovic jaksaa edelleen painaa ja mies oli heilutti jälleen maaliverkkoja.

AC Milan kaatoi vieraskentällä Sampdorian numeroin 1-4 (0-1) Italian Seire A:ssa keskiviikkoiltana. Ottelun hahmo oli ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic, joka teki kaksi maalia ja syötti yhden.

Zlatan avasi maalihanat heti 4. minuutilla, syötti Hakan Calhanoglyn 0-2-osuman toisen jakson alussa ja pian perään teki illan toisensa. Ikä ei tunnu painavan 38-vuotiasta hyökkääjää.

Serie A:n päätöskierros pelataan  tulevana viikonloppuna. Juventus varmisti viikonloppuna jo yhdeksännen peräkkäisen mestaruutensa.

Juventuksen takana olevat Inter, Atalanta ja Lazio ovat myös kaikki varmistaneet paikkansa tulevana kauden Mestarien liigaan. AC Milanin sijoitus on 6 ja joukkue etenee Eurooppa-liigan karsintoihin. SPAL ja Brescia putoavat varmuudella Serie B:hen, ja kolmas putoaja on Lecce tai Genoa.