Hyvää syntymäpäivää Paulo Dybala – Katso tästä, kun 20 miestä muurissa ei pystynyt estämään hänen vapaapotkuaan

Juventuksen ja Argentiinan maajoukkueen Paulo Dybala täyttää tänään 24 vuotta. Dybala siirtyi argentiinalaisesta Instituto AC Cordobasta italialaiseen Palermoon vuonna 2012, josta matka jatkui vuonna 2015 italialaisjätin Juventuksen riveihin. Serie A:ssa Dybala on tehnyt yhteensä 57 maalia sekä Argentiinan maajoukkuetta hän on edustanut 12 kertaa, jossa ei ole vielä onnistunut maalinteossa.

Dybalan uran erikoisimpaan hetkeen pääset tutustumaan alla olevalta videolta. Dybala on osoittanut, että hän osaa ampua vapaapotkuja, mutta tällaista haastetta hän ei ole koskaan päässyt kokemaan. Hän osallistui kotikaupungissaan järjestettyyn hyväntekeväisyysotteluun, jossa hän pääsi kokeilemaan hieman erikoisempaa vapaapotkua, kun muuriin asettui noin 20 miestä.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here