Video: Tanska murskasi Irlannin ja eteni MM-kisoihin

Tanska eteni selvin numeroin MM-kisoihin, kun he murskasivat Irlannin 5-1 vieraissa.

Otteluparin ensimmäinen osaottelu päättyi 0-0, joten toisessa osaottelussa oli vielä kaikki auki. Irlanti meni ottelun alussa Shane Duffyn maalilla 1-0 johtoon, mutta Christian Eriksenin johdolla tanskalaiset nousivat rinnalle ja ohi vielä ensimmäisen puoliajan aikana.

Ottelun avainpelaaja oli hattutempun tehnyt Eriksen. Muita maalintekijöitä Tanskalta oli Chelsean Anders Christensen ja Rosenborgin Nicklas Bendtner.

TSEKKAA TÄMÄ:

Katso ottelun kooste videosta:

https://www.youtube.com/watch?v=B_Nou3KIiWs

Edellinen artikkeliLegendaarinen Didier Drogba kertoi jatkosuunnitelmistaan
Seuraava artikkeliHyvää syntymäpäivää Paulo Dybala – Katso tästä, kun 20 miestä muurissa ei pystynyt estämään hänen vapaapotkuaan

6 Kommentit

  1. Useampia U9=>U15 kv. turnauksia vuosina 2012-2017 mukana kiertäneenä ja seuranneena vanhempana havaintoni on, että emme ole tässä vaiheessa muita pohjoismaita jäljessä, itse asiassa vastaan ei ole tullut juurikaan joukkueita, joita emme olisi voittaneet tai voineet voittaa. Jäädäänkö U16 eteenpäin jälkeen. Jos jäädään niin miksi?

  2. Hienoa että Tanska ja Ruotsi kisoissa, mutta olisipa sinne päässeet myös Italia ja Irlanti. Euroopan maanosakiintiö on aivan järkyttävän pieni.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän