Video: Istanbulin derbyssä U17 -ikäluokassa nähtiin todella raju taklaus

Istanbulin derbyt ovat tunnetusti todella kuumia, sillä otteluiden panos on yleensä suurempi kuin tarjolla olevat kolme pistettä.

Myös U17- ikäluokassa derbyt ovat näköjään perus otteluita tärkeämpiä, eikä niissäkään säästellä. Ainakaan alla olevan videon perusteella.

Ottelussa ei muutenkaan säästelty tunteenpurkauksia, sillä kun tuomari antoi tilanteesta vain keltaisen suuttuivat Galatasarayn fanit ja alkoivat heittelemään avustavaa tuomaria suihduilla, joista yksi osui häntä päähän. Tämän lisäksi kentälle lensi myös kolikoita, mukeja ja mitä ikinä fanit saivatkaan käsiinsä. Fenerbahcen pelaajat muodostivat suojamuurin, kun tuomari tipahti maahan, jotta häntä pystyttäisiin hoitamaan.

Galatasaray voitti ottelun loputa 2-0

Katso kammottava ja vain keltaisen kortin arvoinen taklaus videosta:

https://www.youtube.com/watch?v=gEdM_nJxU1w

Ottaako Galatasaray voiton, kun lauantaina pelataan Turkin liigan kärkikamppailu, missä sarjakärki Galatasaray on  loukkaantumisista kärsivän Basaksherin vieraana. Galatasaray saa Unibetilla kertoimeksi 2.38.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

17 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here