Huuhkajatoppari maalinteossa Italiassa – edellinen osuma 3 vuotta sitten!

Sauli Väisänen iski avausmaalinsa Italian kentillä. Tässä hän prässää Italian Federico Bernardeschia mahtaviin juhliin päättyneissä EM-karsinnoissa. (Kuva: Getty Images)

Huuhkajatoppari Sauli Väisänen iski ensimmäisen maalinsa Chievolle, kun se kaatoi Entellan Serie B:n ottelussa maalein 2-1.

Sauli Väisäsen ensimmäinen Serie B -osuma vei kotijoukkue Chievon johtoon jo ottelun toisella minuutilla maanantaina. Chievon toisesta maalista vastasi Väisäsen tapaan puolustajan paikalla operoiva Lorenzo Dickmann. Entellan ainokaisen viimeisteli Giuseppe De Luca.

Väisäsen maali tuli Chievon kannalta hyvään saumaan, sillä sen ansiosta joukkue piti paikkansa Serie B:n neljännellä sijalla. 13 kierroksen jälkeen muun muassa Perparim Hetemajn pitkäaikaisena seurana tunnettu Chievo on tasapisteissä Crotonen ja Cittadellan kanssa, eikä yläpuolella majailevaan Pordenoneenkaan ole eroa kuin vaivainen piste.

Juuri Crotoneakin aiemmin edustaneelle Väisäselle maalinteko ei ole mitään tavallista herkkua. Sportti.com -sivusto nimittäin nosti esiin tilastofaktan, jonka mukaan 25-vuotias toppari oli onnistunut edellisen kerran maalinteossa sarjaottelussa vuonna 2016, kun hän edusti vielä tukholmalaista AIK:ta.

Myös muut suomalaisfutarit ovat olleet viime päivinä mukavasti esillä. Ensin Viking Stavangerin Benjamin Källman iski kauden kolmannen maalinsa Norjan Elitserienissä, ja myöhemmin Werder Bremen tiedotti tehneensä jatkosopimuksen kapteeni Niklas Moisanderin kanssa.

Huuhkajatoppari Sauli Väisänen avasi maalitilinsä Italiassa

https://twitter.com/ACChievoVerona/status/1199084235124092932

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – –

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän