Atalanta-Dinamo Zagreb: maali-iloittelulla marinoitua yleisöystävällistä sinkoilua?

Tiistai ja Mestarien liiga, mikä ihana combo – vähän niin kuin riisipiirakka ja munavoi tai mysteerimikitinjumppa ja käsivoide. Yks tykkää.

Atalanta – Dinamo Zagreb

Ottelun juoni on jopa yöllisen saksalaisen digiviihde-elokuvan käsikirjoitusta selkeämpi: Atalantan on voitettava, mikäli jatkopaikasta mielitään edes pikkiriikkisellä tasolla haaveilla Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisellä kierroksella. Atalanta omaa eväät voittoon, kyse on enemmänkin viimeistelystä ja oman pään hölmöilyjen välttämisestä.

Atalanta hävisi joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Zagrebissa 4-0, mutta lopputulos ei kerro koko totuutta pelistä. Zagreb viimeisteli hyvällä prosentilla, Atalanta ei. Lisäksi Atalanta hölmöili. Italialaisryhmä on ollut lopputuloksista huolimatta viime aikojen myräköissään vahva, ja kun muutenkin äärimmäisen hyökkäävän osaston viimeistely saadaan täydelliseen kuosiin, saattaa lopputulos olla enemmän kuin mieleinen.

Atalanta pääsee viheriölle kutakuinkin parhaillaan, joten tänään joukkue on lähellä voittoa, mikäli alakerrassa ei hölmöillä.

Kuten lohkotilanne osoittaa, Dinamo Zagreb omaa Atalantaa puolimukavammat saumat jatkoon – toki saumoja hieman ohensi edellisen kierroksen loppuämpyily Shakhtaria vastaan. Joukkue tulee illalla antamaan pelin hallinnan pakotettuna isännille ja kärkkymään rasvaisia vastahyökkäyspaikkoja. Tasapeli tyydyttäisi varmasti, vaikka lohkovaiheen viimeisessä matsissa vastaan käveleekin Manchester Cityn kikkaosasto.

Joukkueella on pienoisia kokoonpanohuolia, kun keskikenttäveivari Nikola Moro sekä puolustaja Marko Leskovic lojuvat sivussa. Muutaman muun pelaajan yllä leijuu pelikuntokysymysmerkkejä, mutta kyllähän näihin peleihin kaikki mahdolliset ratkaisijat pyritään ruumishuoneelta raapimaan.

Pelivalinta

Kun kaksi pelityyliltään hyökkäävää ryhmää kohtaa, on luvassa värikäs ilta. Ottelun ennakkoasetelma ja Atalantan kotipelaaminen puoltavat overia entistäkin enemmän, ja kun Zagrebin riplailijatkin tulevat omat paikkansa saamaan, näen edessäni maalirikkaan ottelun. Yli 3 maalin lopputulema kertoimella 1,90 kiehtoi tarpeeksi, sillä kyllähän se muutaman sadasosan verran pelattavuuden puolella roikkui. Tasan kolmella osumalla siis panos takaisin. Atalantan kotivoitto on lähellä, mutta kun oman pään varjeleminen on välillä mitä on, kiinnostaa myös Atalanta + BTTS -nähnäin kertoimella 2,90. Kyseiseen vaihtoehtoon en kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole koskenut.

Sellaista. Sitten taas vaan käsiä konehuoneeseen ja juhlailtaa odottelemaan. Muistuttaisin vielä tässä kohtaa, että mainitsemani kertoimet ovat pelaamis-/kirjoitushetkelläni möllöttäviä numerosarjoja, jotka saattavat päivän aikana muuttua.

Lisää Mestarien liigan kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here