Huuhkajat vierasreissulla Irlannin maaperällä

Huuhkajat jatkavat tänään urakkaansa Kansojen Liigan peleissä, kun Irlannin maajoukkue isännöi suomalaisia Aviva Stadiumilla Dublinissa kello 19:00 alkaen.

KILPAILU: Veikkaa Irlanti – Suomi pelin avausmaalin syntyaika & voita Huuhkajien pelipaita!

Illan ottelu ei ole missään tapauksessa helppo rasti Huuhkajille. Peliyhtiöt ovat nostaneet kertoimissaan irlantilaiset niskan päälle ansaitusti. Markku Kanervan joukko on kuitenkin taistellut vieraspeleissä ajoittain ihan lupaavasti, joten mikään läpihuutojuttu ottelusta ei ole tulossa.

Wales vei Suomelta pisteet Olympiastadionilla pelatussa ottelussa torstaina, kun Kieffer Mooren maalilla ottelu päättyi 0-1. Suomen kolmen topparin ryhmitys herätti keskustelua ja ongelmia oli etenkin hyökkäysten aloittamisen kanssa. Tänään onkin mielenkiintoista nähdä, onko avauskokoonpanoon muutoksia tulossa.

Irlanti avasi oman urakkansa UNL-peleissä vierastasurilla Bulgariassa. Helpolla ei pistetili auennut, sillä Celtic-toppari Shane Duffy tasoitti ottelun vasta lisäajalla lukemiin 1-1. Irlanti lähti Bulgaria-peliin myös selkeänä suosikkina, joten päävalmentaja Stephen Kenny tuskin täysin tyytyväinen lopputulokseen on.

Lopputulokseen liittyen ei lähdetä kuitenkaan pelikohdetta hakemaan. Sen sijaan yli kahden maalin kohteelle saadaan sen verran mukavaa kerrointa, että lähdetään nappaamaan kiinni. Kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei puhtaita papereita edellispelistä saanut ja myös tulivoimaa hyökkäyspäästä löytyy. Mikäli ottelussa jäädään kahteen maaliin, kohde mitätöidään ja panos palautetaan.

Pelivihje: ottelussa yli 2 maalia (2.08 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Nappaa peräti 10% voitontehostaja Kansojen liigan vetoihin!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here