Maalitykki Filip Valencic palaa FC Interiin!

Veikkausliigan vuoden pelaajaksi viime kaudella valittu slovenialaishyökkääjä Filip Valenčič palaa FC Interiin.

Paluu Turkuun mahdollistui 28-vuotiaan Valencicin purettua sopimuksensa norjalaisen Stabækin kanssa. Aiemmin Suomessa PS Kemiä ja HJK:ta edustanut slovenialainen pelasi viime kauden Interissä Stabækin lainapelaajana.

Hopeamitaleille päättynyt kausi oli henkilökohtaisesti kova, sillä hyökkääjä voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden 16 maalillaan, minkä lisäksi Valenčič valittiin mm. Vuoden hyökkääjäksi ja Vuoden pelaajaksi.

Ljubljanasta kotoisin oleva Valenčič korostaa viime vuoden positiivisten kokemusten merkitystä seuravalinnassa.

”Olen todella onnellinen päästessäni palaamaan sellaiseen paikkaan, missä minusta tuntuu hyvältä olla, missä tunnen itseni hyväksytyksi ja missä nautin jalkapallosta. Tavoitteeni on auttaa joukkuetta niin hyvin kuin osaan menestymään niin hyvin kuin mahdollista”, Valenčič tiivistää turkulaisten nettisivuilla.

Interin päävalmentaja José Riveiro naurahtaa, kun häntä pyydetään kuvailemaan Valenčičia pelaajana.

”Filip ei esittelyjä kaipaa ja hän näytti kykynsä viime kaudella. Hän tuo meille lisää voimaa hyökkäysvaiheeseen ja varmasti myös hänen motivaationsa taistella jokaisesta kolmesta pisteestä. Olen iloinen nähdessäni hänet jälleen sinimustassa paidassa ja uskon hänen parantavan meidän kollektiivista suorituskykyämme”, Riveiro sanoo.

Valenčičin kansainvälisen peliluvan siirtoprosessi on jo aloitettu ja pelaaja on saapunut Suomeen.

Lähde: FC Inter 

— —
KATSO MYÖS: Video: Onko tässä surkein erotuomarisuoritus ikinä – peli vihelletään päättyneeksi kesken voittomaalin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here