Suomelle komea vierasvoitto Irlannista – Fredrik Jensen maalintekijänä!

Nations League jatkui Suomen osalta sunnuntaina. Tuloksena oli hieno ja ansaittu vierasvoitto Irlannista.

Nations Leaguen B-liigan 4-lohkon ottelut jatkuivat sunnuntaina. Suomi otti tärkeän vierasvoiton numeroin 0-1 (0-0) Fredrik Jensenin maalilla.

Suomi esiintyi avausjaksolla erinomaisesti ja hallitsit ottelutapahtumia. Uusina miehinä avaukseen nousseet Nikolai Alho, Robert Taylor ja Niko Hämäläinen olivat pirteällä pelipäällä. Paras paikka tuli Teemu Pukille, joka kuitenkin epäonnistui läpiajossaan.

Irlanti tuli väkevämmällä otteella toiselle jaksolle, mutta maalipaikoille se ei päässyt. Sitten 64. minuutilla nähtiin hienoja hetkiä, kun vain hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Fredrik Jensen liukui Taylorin kauniin syötön verkkoon!

Heti Suomen johtomaalin jälkeen Irlanti sai luotua muutaman vaarallisen paikan, mutta Lukas Hradecky torjui. Myös Suomella oli paikkansa, mutta Taylor, Pukki ja Alho eivät onnistuneet tekemään lisämaaleja. Irlanti ei saanut lopussa takaa-ajoa päälle ja näin Suomelle voitto!

Suomelle vierasvoitto

Lohkon toinen ottelu pelattiin jo aiemmin sunnuntai-iltapäivällä. Torstaina Suomen viime hetken 0-1-maalillaan voittanut Wales teki saman tempun Bulgarialle. Nimittäin Neco Williams teki 1-0-voittomaalin lisäajalla.

B-liigan 4-lohkoa on pelattu nyt kaksi kierrosta ja kärjessä on kuudella pisteellä Wales. Suomi on kakkosena kolmella pisteellä. Bulgarialla ja Irlannilla on kasassa yksi piste.

Seuraavat ottelut:
Su 11.10. klo 16:00 Irlanti – Wales
Su 11.10. klo 19:00 Suomi – Bulgaria
Ke 14.10. klo 19:00 Suomi – Irlanti
Ke 14.10. klo 21:45 Bulgaria – Wales

Kaikki Nations Leaguen ottelut näytetään livenä Viaplaylta ja myös ilmaiseksi Viafreen kautta. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille.