SJK hankki Hope Akpanin – tililtä löytyy myös otteluita Valioliigassa

Veikkausliigassa pelaava SJK on hankkinut riveihinsä englantilaisen keskikenttäpelaaja Hope Akpanin kauden 2021 kattavalla sopimuksella.

29-vuotias voimakasrakenteinen Hope Akpan siirtyy SJK-paitaan englantilaisesta Bradford Citysta. Akpan on Valioliigaseura Evertonin kasvatti, ja pelannut urallaan muun muassa Readingissä ja Blackburn Roversissa. Tililtä löytyy yhdeksän ottelua Valioliigassa ja 137 ottelua Mestaruussarjassa.

Seinäjoelle Akpan saapui perheensä kanssa jo joulukuun puolella. Koronakaranteenin, sekä Englannissa ja Suomessa annettujen negatiivisten Covid19-testien jälkeen, hän pääsi tekemään rutiiniin kuuluvan lääkärintarkastuksen. Akpan  odottaa jo innolla tapaamista uusien joukkuekaveriensa kanssa.

”Aloitimme keskustelut jo syksyllä, kun Suomessa kausi oli loppumassa. Meillä oli silloin vielä kausi täydessä vauhdissa Englannissa ja pelasin siellä joka viikko. Mutta koin, että tämä on minulle ja perheelleni uusi mielenkiintoinen haaste; muuttaa täysin uuteen maahan ja pelata uudessa sarjassa. Se antaa minulle aivan uudenlaista energiaa ja intoa”, kertoo Akpan SJK:n verkkosivuilla.

SJK:ssa Akpanista odotetaan keskikentälle johtavaa pelaajaa, ja iloitaan kokeneesta vahvistuksesta.

”Kaikissa keskusteluissa Hopen kanssa on tullut esille, että hän oli erittäin motivoitunut tulemaan Suomeen. Siksi uskonkin Hopen olevan meille oikeanlainen pelaaja keskikentälle. Hän on fyysisesti vahva ja juoksuvoimainen sekä erittäin hyvä joukkuepelaaja. Hänen roolinsa aikaisemmissa joukkueissa on ollut puolustava keskikenttä, mutta uskon hänen pystyvän pelaamaan myös box-to-box -roolissa. On hienoa nähdä hänet tositoimissa pitkän karanteeniajan jälkeen”, sanoo puolestaan SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa lauantaina 16.1. klo 14:30 ja silloin Wallsport Areenalle saapuu FC Haka. Ottelu joudutaan pelaamaan ilman yleisöä koronrajoituksien vuoksi.

Lähde: SJK

Hope Akpan Seinäjoelle

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here