Serie A tarjoaa sävelet uuden viikon tuplaukseen

Serie A tarjoaa sävelet uuden viikon tuplaukseen, kun maanantain ainoassa kohtaamisessa vastakkain ovat sarjanousija Spezia ja Sampdoria.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

21:45 alkaen Spezia ja Sampdoria ottavat yhteen Stadio Alberto Piccon nurmella. Molemmat joukkueista lähtevät matsiin kova päänahka hallussaan. Spezia haki sensaatiomaisen 1-2 vierasvoiton Napolista ja Sampdoria ylsi vähintään yhtä vakuuttavaan suoritukseen kaataessaan Interin 2-1, sillä Antonio Conten miehistö taistelee tällä kaudella tiukasti Serie A:n mestaruudesta.

Vierasjoukkue Sampdoria on kokoonpanojen puolesta paremmassa tilanteessa. Isäntien rivistöstä puuttuu useampi pelaaja koronan vuoksi, kun taas I Blucerchiati lähtee taistoon ainoastaan ilman Manolo Gabbiadinia. Kun otetaan huomioon, että häntä paikkaamaan löytyy mm. Balde Keitan ja Fabio Quagliarellan kaltaisia maalipyssyjä, niin ei ole syytä huoleen. Eiköhän tämä vieraille käänny, kun jättää vielä tasurin mahdollisuuden peliin.

Lapun täydennys kaivetaan hieman syvemmältä, tarkemmin ottaen Saksan kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta, jossa sarjakärki Dynamo Dresden matkaa etelään Türkgücü Münchenin vieraaksi. Kakkosbundesista täksi kaudeksi alas pudonnut Dynkky on sarjan paras vierasjoukkue ja eittämättä matkalla takaisin kohti sarjanousua. Myös tässä luotetaan vieraisiin ja kohteessa kestää vielä jättää kertoimen puolesta myös tasapeli mukaan.

TUPLAUKSEEN!

Video: 4. sarjatason Crawley murjoi Leedsin FA Cupissa – Nicholas Tsaroulla sooloili upean maalin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here