Päivän pelivalinta EM-karsinnoista

Päivän pelivalinta otetaan kiinni EM-karsinnoista. Paneudutaan G-lohkoon, jossa lohkon kolmas ja neljäs ottavat yhteen. Vastakkain ovat siis Pohjois-Makedonia ja Itävalta. Pohjois-Makedonia isännöi ottelua uudelleennimetyllä Toshe Proeski areenalla.

Pohjois-Makedonian tilanne ei ole hassumpi. Joukkueella on paikka Kansojen Liigan pudotuspeleissä takataskussaan, mutta karsinnat ovat alkaneet kohtalaisesti. Saldona on kotivoitto Latviasta, tasapeli Sloveniasta ja tappio Puolasta. Tämän päivän vastus on tasoltaan kohtalaisen lähellä Puolaa, joka haki kliinisen 0-1 vierasvoiton. Kotijoukkueen poissaolijat ovat Stefan Spirovski sekä Ivan Trichkovski, jotka kärsivät loukkaantumisista.

Itävaltalaiset eivät varmasti ole tyytyväisiä alkaneisiin karsintoihin. Lohkossa Itävalta on vasta neljännellä sijalla, kun joukkue kärsi tappiot keväällä Puolalle ja Israelille. Haavoja paikkailtiin kotivoitolla Sloveniasta viime perjantaina. Tänään päivän pelivalinta kallistuu itävaltalaisten vierasvoittoon. Joukkue alisuoritti ensimmäiset ottelut ja kokonaisvaltaisesti laadukas joukkue pystyy haastamaan lähes minkä tahansa joukkueen hyvänä päivänä. Tänään katseet kääntyvät tähtipelaajiin, joita Itävallalta löytyy. Heistä mainittakoon esimerkiksi Marko Arnautovic ja David Alaba. Poissaolijoita tänään ovat Sebastian Prödl, Kevin Wimmer ja Marc Janko.

Pelivalinta: Itävalta (2.08 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Italian maajoukkuepelaaja kiskaisi pallopoikaa voimalla päähän!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here