Hollanti nousi Portugalin seuraksi Kansojen liigan finaaliin, kun se kaatoi Englannin jatkoajan jälkeen maalein 3-1.

Ottelun avausmaalista vastasi avausjaksolla Englannin Marcus Rashford, joka iski pallon verkkoon Mathjis De Ligtin rikkeestä seuranneesta pilkusta. Maalintekoyrityksiä lähes kaksinkertaisen määrän Englantiin nähden luonut noussut Oranje onnistui nousemaan tasoihin vasta 73. minuutilla. Maalista vastasi avausmaaliin johtaneen rangaistuspotkun aiheuttanut De Ligt, joka puski Memphis Depayn lähettämän kulmapotkun maaliin.

Aivan varsinaisen peliajan lopussa näytti, että Jesse Lingard olisi iskenyt Englannille finaalipaikan tuoneen voittomaalin. Maali kuitenkin hylättiin paitsiona VAR-tarkistuksen jälkeen.

Jatkoajalle venyneen ottelun ratkaisu nähtiin lopulta 97. minuutilla, kun Englannin puolustus sekoili ja lopulta Kyle Walker liukui pallon epäonnisesti omaan maaliin. Lopullisen niitin iski jatkoajan lopussa 3-1 maalin viimeistellyt Quincey Promes.

Hollanti kohtaa sunnuntaina Portossa pelattavassa finaalissa Portugalin, joka kaatoi keskiviikkona Sveitsin Cristiano Ronaldon hattutempun (video) myötä.