Cristiano Ronaldo nousi taas kerran ratkaisijaksi, kun Portugali kaatoi Sveitsin UEFA Nations Leaguen välierissä.

Portugali voitti Sveitsin numeroin 3-1 (1-0) UEFA Nations Leaguen välierissä Estadio do Dragao -stadionilla Portossa, Portugalissa keskiviikkoiltana. Portugali etenee finaaliin, jossa vastaan tulee Hollanti tai Englanti, jotka kohtaavat omassa välieräottelussaan torstai-iltana.

Ronaldo laukoi 25. minuutilla komean vapaapotkumaalin. Sveitsin Ricardo Rodriguez tasoitti rankkarista 57. minuutilla, mutta ottelun lopussa nähtiin ratkaisu. Ronaldo nimittäin teki ensin 88. minuutilla 2-1-voittomaalin ja heti perään mies viimeisteli loppunumeroiksi 3-1. On se kova!

Nations Leaguen finaali pelataan heti sunnuntaina 9. kesäkuuta.