HJK:n uusi päävalmentaja Ferran Sibila ei ole sopiva päävalmentajaksi – ei päässyt Uefa Pro -kurssille

Hallitseva Suomen mestari HJK painii nolon ja hämmentävän tilanteen edessä, kun uusi päävalmentaja Ferran Sibila ei ole sovelias olemaan päävalmentajan roolissa.

HJK palkkasi marraskuussa 35-vuotiaan Ferran Sibilan uuden päävalmentajakseen kahden vuoden sopimuksella. Viime kauden lopun päävastuussa ollut Toni Korkeakunnas sai väistyä.

Nyt HJK on erikoisen ja myös kiusallisen tilanteen edessä, sillä Sibilaa ei hyväksytty suunnitellulle Uefa Pro -kurssille Ruotsiin. Fotbollskanalen-sivu uutisoi keskiviikkona, ettei Sibilaa ole hyväksytty lisenssikurssille, joka käynnistyy helmikuussa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Kurssille valittiin 11 valmentajaa, ja Sibila ei ole valittujen joukossa. Näin ollen HJK joutunee nimeämään apuvalmentaja Ossi Virran nimellisesti päävalmentajaksi, sillä Virta on Klubin ainoa valmentaja, jolla tarvittava lisenssi on suoritettuna.

HJK:n uusi urheilutoimenjohtaja Vesa Mäki johti päävalmentajakartoitusta, josta valikoitui Sibila. Nyt valinta näyttää kysymyksiä herättävältä.

Veikkausliigan lisenssimääräysten mukaan jokaisella pääsarjajoukkueella pitää olla päävalmentaja, jolla on Uefa Pro -lisenssi. Jos Virta nimitetään päävalmentajaksi, hänelle kuuluu myös muun muassa kaikki velvollisuudet median edessä.

Ferran Sibila ei ole sallittu päävalmentajaksi

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Kuva: Kuvankaappaus HJK TV:n YouTube-kanavalta

KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Aladivaripelaajalta fantastinen pyörähdysharhautus – vastustajia ei lähimaillakaan

Edellinen artikkeliVideo: Getafen Damian Suarez vaihdettiin pois kentältä – sai samalla keltaisen ja punaisen kortin
Seuraava artikkeliVideo: Kolmosessa härski ja ovela vaparimaali kesällä 2021 – vastustaja purnasi ihmeissään

7 Kommentit

  1. Ihmetyttää täältä Karhulan suunnalta katsottuna ettei maineikas hifki saanu rahoitusta kuntoon todella kummallista

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän