Espanjan La Ligassa nähtiin tiistai-iltana harvinaisen hölmöä toimintaa, kun Getafen Damian Suarez sai vaihtotilanteessa keltaisen ja punaisen kortin.

Rayo Vallecano kaatoi vieraskentällä Getafen numeroin 0-2 (0-1) La Ligassa tiistai-iltana. Kotijoukkueen pelaajia lensi suihkuun harvinaisen paljon.

Getafen Juanmi Latasa ajettiin kahdella keltaisella suihkuun jo avausjaksolla, ja ManU-hylkiö Mason Greenwood puolestaan sai suoran punaisen toisen jakson alussa. Rayo Vallecano pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimalla turvallisessa 0–2-johdossa.

Ja sitten 70. minuutilla Getafen Damian Suarez otettiin vaihtoon. Hän mussutti itselleen ensin keltaisen kortin, ja vielä vaihdon jälkeen suoran punaisen kortin. Pelikieltoa saattaa olla luvassa enemmänkin.

KATSO MYÖS: Video: Liverpool kaatoi Newcastlen – Mohamed Salah ilmiliekeissä