Video: HJK piti tiedotustilaisuuden – uusi urheilujohtaja Vesa Mäki saanut uhkausviestejä

Viime viikkoina valmentajakohun keskiössä ollut HJK piti maanantaina tiedotustilaisuuden. Uusi urheilutoimenjohtaja Vesa Mäki avasi käänteitä.

LUE MYÖS: HJK:n uusi päävalmentaja Ferran Sibila ei ole sopiva päävalmentajaksi – ei päässyt Uefa Pro -kurssille

HJK palkkasi marraskuussa 35-vuotiaan Ferran Sibilan uuden päävalmentajakseen kahden vuoden sopimuksella. Viime kauden lopun päävastuussa ollut Toni Korkeakunnas sai väistyä.

Tammikuun alussa HJK ajautui kiusalliseen tilanteeseen, sillä Sibilaa ei hyväksytty suunnitellulle Uefa Pro -kurssille Ruotsiin. HJK:n uusi urheilutoimenjohtaja Vesa Mäki johti päävalmentajakartoitusta, josta valikoitui Sibila. Mäki on saanut kovaa kritiikkiä kannattajilta ja medialta.

Veikkausliigan lisenssimääräysten mukaan jokaisella pääsarjajoukkueella pitää olla päävalmentaja, jolla on Uefa Pro -lisenssi. Päävalmentajalle kuuluu myös muun muassa kaikki velvollisuudet median edessä.

Viime viikolla HJK teki 35-vuotiaan Ossi Virran kanssa päävalmentajasopimuksen, ja Virta vastaa joukkueen valmennuksesta kokonaisuutena. Sibila vastaa HJK:n pelillisen prosessin kehittämisestä. 

Vesa Mäki saanut paljon painetta

HJK piti maanantaina tiedostustilaisuuden, jossa se avasi viime aikaisia valmentajakohuja. Mäki oli paljon äänessä ja hän nosti esiin myös saamansa vihapostit.

”On syytä nostaa käsi nöyrästi pystyyn: Mokasimme luottaessamme siihen, että Sibila hyväksytään mukaan Uefa Pro -kurssille Ruotsissa. Sibila oli saanut suullisesti alustavan lupauksen asiasta, mutta minun olisi pitänyt se itse Ruotsin liitosta varmistaa, kommentoi Mäki.

”Te saatte jauhaa ja kritisoida mua ihan hyvin, mutta se, mikä eniten häiritsee, niin sen seurauksen olen saanut viha- ja uhkauspostia. Se on häirinnyt jopa perheeni elämää. Se rassaa tässä eniten”, hän jatkoi.

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lähde: HJK

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän