Ilves teki jälleen kovan hankinnan – KuPS-tähti Anton Popovitch siirtyy Tampereelle

Viimeiset kolme kautta KuPS:n keskikentällä loistanut Anton Popovitch siirtyy Ilvekseen, joka on ollut hurjana siirtomarkkinoilla.

Viime kaudella KuPS:ssa kapteenina toiminut 27-vuotias Anton Popovitch siirtyy Ilvekseen kolmivuotisella sopimuksella.

”On mahtavaa saada Veikkausliigan paras tasapainottava keskikenttäpelaaja vahvistamaan Ilvestä. Antonin vahvuuksiin lukeutuvat hyvä pelikäsitys ja laaja syöttövalikoima, jonka avulla hän helpottaa ympärillä olevien joukkuekavereidensa pelaamista”, kuvailee Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula.

TSEKKAA TÄMÄ:

KATSO MYÖS: Video: HJK piti tiedotustilaisuuden – uusi urheilujohtaja Vesa Mäki saanut uhkausviestejä

Anton Popovitch valitsi Ilveksen

Viime kauden jälkeen useita tarjouksia saanut Popovitch on innoissaan kolmivuotisesta sopimuksestaan Ilvekseen.

”Viime kauden jälkeen kartoitin vaihtoehtojani niin Suomesta kuin ulkomailtakin, ja Ilveksen tultua mukaan kuvioihin keskustelin urheilutoimenjohtaja Takkulan kanssa. Hän kertoi Ilveksen projektista ja tulevaisuuden suunnitelmista, jotka vakuuttivat ja herättivät kiinnostukseni. Kävin myös ulkomailla tutustumassa erään seuran toimintaan, mutta lopulta koin Ilveksen tarjoaman kokonaisuuden kaikista parhaana vaihtoehtona”, sanoo Popovitch.

Veikkausliigan kaikkien aikojen hyökkääjiin lukeutuva Anton Popovitchin isä Valeri Popovitch pelasi myös Ilveksessä pääsarjaa kaudella 1994 ja toimi miesten edustusjoukkueen päävalmentajana Kakkosessa kausina 2010–2011.

Upouudelle Tammelan Stadionille kaudeksi 2024 siirtyvä Ilves on tehnyt muitakin kovia hankintoja. Muun muassa puolustukseen on hankittu VPS:ssä loistanut Juhani Pikkarainen, keskikentälle KuPS-tähti Joona Veteli sekä hyökkäykseen HJK-konkari Roope Riski.

Lähde: Ilves
Kuvakaappaus: PalloTV

Edellinen artikkeliAS Roma antoi potkut Jose Mourinholle
Seuraava artikkeliVideo: Guilherme Madrugan uskomaton saksipotkumaali voitti Puskas-palkinnon

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän