HJK-konkari Rafinha palaa Ouluun – ura jatkuu Ykkösessä

HJK-konkari Rafinha palaa Ouluun
Urallaan yli 200 veikkausliigaottelua pelannut Rafinha palaa Ouluun.

37-vuotias HJK-konkari Rafinha on tehnyt 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen Ykksessä pelaavan AC Oulun kanssa.

Brasilialaisesta Campinaksen kaupungista saapui Ouluun jo vuonna 2005. Kaksi vuotta Oulussa viihtynyt Rafinha oli tuolloin pelipaikaltaan vielä laitahyökkääjä, kun taas nykyisin hän viihtyy enemmänkin puolustuslinjassa.

Oulusta Rafinhan matka jatkui Tampereelle, jossa hän edusti TamU:a kaudet 2008 ja 2009. Seuraavat kaksi kautta hän vietti HJK:ssa, jossa hän pääsi haistelemaan tosissaan myös europelejä.

Hyvin sujuneet kansainväliset pelit toivat brassille todellisen unelmasiirron belgialaisen KAA Gentin riveihin, jossa hän pelasi peräti viisi kautta. Gentin paidassa Mestarien liigaan lohkovaiheeseenkin yltänyt Rafinha palasi kesällä 2016 HJK:hon, jossa hän nousi myös joukkueen kapteeniksi.

Nyt ympyrä sulkeutuu, sillä urallaan 203 veikkausliigaottelua pelannut Rafinha palaa 15 vuoden tauon jälkeen takaisin AC Oulun riveihin. Oulussa hän toimii myös AC Oulu 2:n apuvalmentajana.

– Haluan ensinnäkin kiittää yhteistyökumppaneita ja AC Oulua, jotka mahdollistivat siirron takaisin sinne, mistä urani ammattilaisena alkoi. Tunnen kiitollisuutta, kun pääsen pukemaan AC Oulun paidan jälleen ylleni. Vaikka aikaa on kulunut 15 vuotta ja siinä ajassa on tapahtunut paljon, on Oulussa edelleen paljon ystäviä, tuttuja ja tietysti perheeni koti, Rafinha kertoo AC Oulun verkkosivuilla.

HJK-konkari Rafinha palaa Ouluun

Jos upotettu twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – – 

Katso myös: Video: AS Roma -ikoni Daniele De Rossi meni valeasussa fanikatsomoon Rooman paikallismatsiin

Edellinen artikkeliWest Ham ja Liverpool taistelevat pisteistä rästimatsissa
Seuraava artikkeliYllätyssiirto: Onni Valakari siirtyy Paulus Arajuuren seurakaveriksi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän