West Ham ja Liverpool taistelevat pisteistä rästimatsissa

West Ham ja Liverpool taistelevat pisteistä Valioliigan rästimatsissa Lontoon olympiastadionilla. Tämä ottelu siirtyi cup-otteluiden vuoksi joulukuulta tälle keskiviikolle.

Keskiviikon Kerroinpäällikkö: Jaossa 500€!

Illan kotijoukkue West Ham painaa menemään melkoisessa vastatuulessa. Ykkösveska Łukasz Fabiańskin poissaolo heikentää joukkuetta ja putoamisviiva on pelottavan lähellä. Myös laitapelaajista Felipe Anderson, Andri Yarmolenko ja Robert Snodgrass kuuluvat poissaolijoihin. Se vie West Hamin maalintekouhkaa entisestään. Sebastien Haller joutuu puurtamaan melko yksinäisenä hyökkäyksessä.

West Ham putosi FA Cupista viikonloppuna divariseura West Bromille, joka voitti matsin 0-1. Vaikka kyseessä oli Cupin matsi, oli West Ham lähestulkoon ykkösmiehistöllä kehissä. Myös edellinen Valioliigaottelu Leicesteriä vastaan oli tervanjuontia ja Ketut veivät matsin 4-1.

Liverpool lähtee täysin ansaitusti tämän matsin ylivoimaisena ennakkosuosikkina pelaamaan. Edellisottelusta Wolvesia vastaan jäi käteen täysi pistepotti, mutta myös toisaalta ikävä loukkaantuminen. Sadio Mane jätti kentän jo varhaisessa vaihessa ottelua, kun senegalilainen loukkasi reitensä. Tänään Mane ei ole pelikunnossa ja huilaa todennäköisesti myös ensi viikolla.

Pelivihjeessä ei uskota kotijoukkueeseen. West Ham ja Liverpool pelaavat tällä hetkellä aivan eri tason jalkapalloa. Leicester-matsissa vastaan Hammers oli melko lailla vastaantulija ja ainoa maali syntyi kyseenalaisesta rankkarista, eikä Cupista putoaminen West Bromille ainakaan nosta West Hamin osakkeita tätä matsia ajatellen. Pooli on tänään kuskin paikalla, joten reipas kerroin West Hamin maalittomuudelle maistuu.

Pelivihje: West Ham ei tee maalia (2.09 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Video: Arsenal-lupaus täräytti komean moukarin yläpeltiin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän