Video: AS Roma -ikoni Daniele De Rossi meni valeasussa fanikatsomoon Rooman paikallismatsiin

AS Roman pelaajalegenda Daniele De Rossi meni viime viikonloppuna katsomaan Rooman paikalliskamppailua kuin kuka tahansa kannattaja.

AS Roma ja Lazio pelasivat 1-1-tasapelin Rooman paikallismatsissa viime lauantaina Serie A:ssa.

AS Roman kannattajakatsomossa oli myös yksi rakastettu hahmo. 36-vuotias De Rossi oli nimittäin palkannut maskeeraajan, joka laittoikin legendan tavallisen kannattajan näköiseksi, eikä kukaan tunnistanut miestä.

Keskikentän väsymättömänä ja kovaotteisena taistelijana tunnettu De Rossi pelasi AS Romassa lähes koko ammattilaisuransa. Hän pelasi joukkueessa vuodet 2001-2019, kunnes siirtyi heinäkuussa 2019 argentiinalaiseen Boca Juniorsiin. 

Italian maajoukkueessa De Rossi pelasi vuosien 2004-2017 välisenä aikana yhteensä 117 ottelua, joissa syntyi 21 maalia. Hän oli myös mukana voittamassa MM-kultaa kesällä 2006. De Rossi lopetti pitkän maajoukkueuransa marraskuussa 2017 Italian hävittyä Ruotsille MM-jatkokarsinnoissa. Hän lopetti pelaajauransa muutama viikko sitten tammikuun alussa 2020.

Daniele De Rossi pukeutui valeasuun

https://twitter.com/AliprandiJacopo/status/1222503735525548033

Jos video ei aukea, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Laukaus meni 20 metriä ohi – maalivahti peitti alakulman heittäytymällä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here