HJK aloitti Mestarien liigan karsinnat vierasvoitolla Färsaarilla

hjk aloitti Mestarien liigan karsinnat vierasvoitolla färsaarilla puoliaika

HJK aloitti Mestarien Liigan karsinnat tiistai-iltana, kun joukkue matkusti Färsaarille Víkingurin vieraaksi ensimmäisen karsintakierroksen avausotteluun. Tuliaisina oli vierasvoitto Vikingurista numeroin 1-2 (0-2).

Klubi sia tehtyä tärkeän vierasmaalin heti 9. minuutilla, kun Sebastian Dahlström osui. Puolen tunnin kohdilla Riku Riski keskitti maalille, mistä pallo kimposi lopulta Víkingur-puolustajan kautta maalivivan yli.

Víkingur kavensi 51. minuutilla. Tarkka vapaapotku tavoitti takatolpalta Gunnar Vatnhamarin, jonka jatko painui takanurkkaan. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Klubille tärkeä vierasvoitto.

HJK aloitti vierasvoitolla – FC Lahti, Ilves ja KuPS kehissä torstaina

Otteluparin toinen osaottelu pelataan tiistaina 17.7 Telia 5G Areenalla. Ottelu alkaa kello 19:00.

Eurooppa-liigan karsintojen 1. kierroksen avausottelut pelataan torstaina ja kolme suomalaisjoukkuetta pelaavat kotiottelut.