Jani Honkavaara sai haluamansa – SJK:lle kova vahvistus keskikentälle

Edelliset kaksi kautta IFK Mariehamnia edustanut Keaton Isaksson vahvistaa SJK:ta. (Kuva: Veikkausliiga)

Jani Honkavaara saa Seinäjoelle tutun miehen vahvistamaan keskikenttää, kun Keaton Isaksson saapuu SJK:hon. Tuore sopimus kattaa ensi kauden.

Erityisesti hyökkäysvoimaa seinäjokelaisten keskikentälle tuova Keaton Isaksson pelasi edelliset kaksi kautta IFK Mariehamnin riveissä. Tuossa ajassa hän ehti edustaa ”saarelaisia” 46 ottelussa, joissa syntyi seitsemän maalia ja kolme maalin johtanutta syöttöä.

Aiemmin urallaan muun muassa PS Kemin ja ruotsalaista IFK Luleån paidassa pelanneen Isakssonin ja Seinäjoelle mestarivalmentajana saapuvan Honkavaaran tiet kohtasivat jo muutama vuosi sitten. Tuolloin Honkavaara valmensi vielä HIFK:ta, jonka riveissä Isaksson debytoi Veikkausliigassa kaudella 2015.

– Valmensin Keatonia lyhyesti Helsingin IFK:ssa. Hän jäi vielä silloin pieneen rooliin, mutta huomasin hänen halunsa mennä eteenpäin. Hän oli jo silloin nopea ja taitava, mutta vielä vähän kokematon, Honkavaara kertoo SJK:n tiedotteessa.

Myös keskikentän hyökkäävässä roolissa uraa luonut Isaksson on tuoreeseen siirtoon erittäin tyytyväinen.

– Tosi hyvät fiilikset on tulla tänne. Mielestäni SJK on yksi suurista seuroista Suomessa. Ja kun vielä kuulin, että SJK ja Honkavaara on kiinnostunut saamaan minut tänne, niin heti kasvoi itselläkin kiinnostus. Eli kuulostaa todella hyvältä suunnitelmalta tulla tänne ja nyt kun asiat ovat edenneet hyvällä mallilla, niin olen kyllä tosi iloinen että tämä toteutui, Isaksson sanailee.

Jani Honkavaara houkutteli Keaton Isakssonin Seinäjoelle

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Lue myös: Marco Van Basten möläytti natsitervehdyksen televisiossa – rangaistus tuli!

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Ryan Giggsin uskomaton soolomaali Arsenalin verkkoon 1999
Seuraava artikkeliHIFK ja Mosa kaksivuotiseen sopimukseen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän